Stiri

Campanie de promovare a băuturilor vegetale

2
min
10/5/2024

O acțiune de promovare a produselor vegetale este derulată de compania Oxygen în România și Bulgaria

Mesajul noului spot TV pentru băuturile vegetale Carpos, dezvoltate de Olympus, unul dintre principalii producători de lactate din România, este: „Păstrează aroma naturii, dar și personalitatea." Această campanie, concepută pentru piețele din România și Bulgaria, este un demers al Oxygen, care explorează gustul și susține natura interioară și inspirația. Gama Carpos se inspiră din natură, iar gustul unic al fiecărei variante provine din ingrediente alese cu grijă: delicată din Migdale, intensă din Fistic, puternică din Ovăz și exotică din Cocos. Fiecare variantă de băutură are acum și o aromă care i se potrivește perfect, conform revistabiz.ro.

Experiențe autentice

Agatha Müler, Director de Cont Oxygen, subliniază: "Suntem încântați că Olympus ne-a oferit oportunitatea de a revoluționa brandul Carpos. Am creat campania având în minte perspectiva GenZ, acordând o atenție deosebită elementelor vizuale. Ne-am bazat pe autenticitatea produsului și am surprins gustul fiecărei variante într-un mod vibrant, în două spoturi immersive."

Mihai Preda, Copywriter Oxygen, adaugă: "Natura poate fi intensă, delicată, puternică, uneori exotică, dar nu face compromisuri. Noi nici nu facem compromisuri vizuale. Suntem încântați că am reușit să transpunem această viziune într-o experiență senzorială autentică și sperăm să stabilim un nou standard în domeniu."

Această campanie reprezintă o schimbare semnificativă în modul în care Carpos interacționează cu consumatorii, concentrându-se pe elemente vizuale captivante și personalități puternice, cu viziuni creative, cu care tinerii se pot identifica. Mădălina Toma, Director de Marketing Olympus, subliniază importanța acestei transformări și mulțumește echipei Oxygen pentru abordarea creativă care surprinde esența brandului Carpos.

Mixul de comunicare al campaniei include televiziunea, PR-ul, marketingul digital, influencer marketing și activările in-store.

Echipa OXYGEN:

Cosmin Baba – Creative Director

Agatha Müler – Group Creative Director

Ionuț Iordache – Group Creative Director

Mihai Preda – Copywriter

Vladimir Popici – Art Director

Raluca Sultan – Head of Strategy

Magdalena Cernat – Group Account Director

Alina Chicoș – Senior Account Manager

Georgiana Bălan – Account Executive

Bogdan Epure – Head of Social Media

Aura Crăciun – Social Media Manager

Daniela Apostol – Traffic Manager

Anca Dorombach – PR Account Manager

Daiana Miclea – PR Account Manager

Oxygen este o agenție integrată de comunicare cu birouri în București și Cluj-Napoca, prezentă de 15 ani pe piață, iar portofoliul de clienți reunește companii locale și internaționale precum: Vodafone, PPC Romania, Beko România, Băneasa Shopping City, Olympus, Betano, Moncler, Garanti BBVA, VEKA România, Siniat – Grupul Etex, Selgros, Patria Bank, Antenna Group, UNIQA, Xiaomi și mulți alții. Misiunea Oxygen este de a crește în mod sustenabil branduri și businessuri, prin insighturi, abordare strategică și campanii integrate axate pe rezultate.