Life Style

CFR Călători sărbătorește „Ziua Libertății de Mișcare 2024” printr-un concurs de fotografie

2
min
25/9/2024

CFR Călători marchează astăzi „Ziua Libertății de Mișcare 2024” (ZLM) prin organizarea unui concurs de fotografie, conform unui comunicat al companiei. Concursul se desfășoară între 24 septembrie, ora 00:00, și 3 octombrie, ora 23:59.

Pentru a participa, doritorii trebuie să aibă cel puțin 16 ani și să trimită fotografii originale, neprelucrate, care să nu fi fost înscrise în alte competiții, promovând conceptul de libertate de mișcare cu trenurile CFR Călători. Fotografii trebuie să fie trimise la adresa presa@cfrcalatori.ro, utilizând un link prin intermediul unui portal de transmitere de fișiere, precum WeTransfer sau Filemail.

La finalul concursului, CFR Călători va realiza un clasament al celor mai bune imagini, iar fotografia câștigătoare va fi recompensată cu două bilete de călătorie cu trenul în Europa, sub forma unui Interrail Global Pass, valabil timp de o lună pentru câștigător și un însoțitor. Acest bilet permite călătorii nelimitate în 33 de țări europene, inclusiv traversări maritime între Italia și Grecia.

Câștigătorul va putea ridica biletele până pe 31 decembrie 2024, iar data începerii călătoriei poate fi stabilită cu un maximum de 90 de zile înainte de ridicare. Regulile de participare și detalii despre celelalte premii sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro.

Ziua de 24 septembrie a fost desemnată ca #ZiuaLibertățiiDeMişcare de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii din 2015.