Life Style

Curățenie de Ziua Dunării la Galați: Voluntari adună 40 de saci de deșeuri de pe malurile lacului Brateș

1
min
9/7/2024

Printre deșeurile colectate s-au numărat multe PET-uri, caserole, pungi de plastic, echipamente de mașină, scaune și mese rupte, precum și cauciucuri abandonate

De Ziua Dunării, voluntari de toate vârstele s-au adunat la Galați pentru o acțiune de igienizare organizată împreună cu organizația Eliberează-ți Aripile, în cadrul Rețelei Comunitare #CuApeleCurate. În total, 40 de saci de deșeuri au fost colectați de pe malurile lacului Brateș.

Participanții, inclusiv părinți și copii, au adunat rapid plastic de toate formele și culorile. Printre deșeurile colectate s-au numărat multe PET-uri, caserole, pungi de plastic, echipamente de mașină, scaune și mese rupte, precum și cauciucuri abandonate.

După acțiunea de curățare, voluntarii s-au bucurat de o sesiune de jocuri, în care s-au conectat, au învățat și s-au distrat împreună. Mulți dintre voluntari au mărturisit că nu se așteptau să găsească atât de multe deșeuri și că s-au simțit foarte bine văzând malurile lacului curate și pline de jocurile copiilor. De asemenea, și-au exprimat dorința de a participa la acțiuni similare în viitor.

Mulțumiri speciale se îndreaptă către echipa Eliberează-ți Aripile și profesorii implicați: Lucia Mihai, Crissu Cristina, Danu Violeta Rapisca, Ana Maria, Neica Georgiana și Marius Vascoigne. Mulțumim tuturor pentru sprijinul oferit într-o zi toridă de vară!

Sursă foto: Facebook Cu Apele Curate