Stiri

Dacă vreți mai multă natură în orașele sufocate de beton, sprijiniți ariile naturale urbane să fie reglementate legal, îndeamnă Asociația Parcul Natural Văcărești

3
min
19/2/2023

Duminică, ultima zi pentru propuneri adresate Ministerului Mediului.

Ministerul Mediului pregătește, prin OUG, modificarea legislației referitoare la ariile naturale protejate. Este prilejul perfect, potrivit Asociației Parcul Natural Văcărești, pentru a cere ca ariile naturale urbane să devină semnificative legal.

Duminică, ultima zi pentru propuneri

"Așa cum vă spuneam la începutul săptămânii, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor dorește să modifice și să completeze legislația ariilor naturale protejate printr-o Ordonanță Urgență.

FOARTE IMPORTANT: Documentul se află încă în dezbatere publică și societatea civilă poate trimite propuneri și observații la adresa de e-mail biodiversitate@mmediu.ro până la data de 19 februarie. (...)

Am trimis propunerile noastre în urmă cu puțin timp și, pentru transparență, le postăm și aici.", a arătat, într-o postare pe Facebook, Asociația Parcul Natural Văcărești.

Mai poți citi: Ucraina nu va afecta Delta Dunării, nu are în vedere extinderea Canalului Bâstroe, a comunicat Ambasada de la București

Proiectul de OUG inițiat de Ministerul Mediului poate fi consultat aici.



foto: Facebook/Parcul Natural Văcărești