CSR

Herbarium Festival 2024 va debuta la Therme București: Cel mai mare eveniment internațional de ritualuri, experiențe cu plante și produse naturale din Europa de Est

3
min
8/5/2024

Evenimentul reuneşte peste 45 de maeştri internaţionali în aromaterapie, erborism şi terapie holistică sosiţi din 17 ţări

Therme București, cel mai mare centru de wellness din Europa, cunoscut pentru promovarea sănătății și a stării de bine, va găzdui a doua ediție a Festivalului Herbarium în perioada 13-26 mai 2024. Acesta este cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat utilizării plantelor terapeutice pentru sănătate, relaxare și revitalizare, combinând arta, cultura și știința.

Festivalul Herbarium 2024 debutează pe 13 mai și se va desfășura timp de 14 zile, oferind o gamă variată de activități zilnice de la dimineață până seara. Programul special include sute de ritualuri, infuzii și experiențe unice pentru participanți. Acest eveniment este o oportunitate pentru cei interesați de beneficiile plantelor terapeutice să exploreze tradițiile antice și contemporane în domeniu, transmite news.ro

Festivalul Herbarium din 2024 la Therme București va aduce laolaltă peste 45 de maeștri internaționali în domeniile aromaterapiei, erborismului și terapiei holistice, veniți din 17 țări pentru a oferi vizitatorilor o experiență unică. De asemenea, festivalul va include Herbarium Expo între 17-19 mai și 24-26 mai, unde vizitatorii pot descoperi și testa o varietate de produse de frumusețe și îngrijire bazate pe ingrediente naturale, realizate de producători locali și internaționali.

Festivalul, care va începe pe 13 mai și va dura 14 zile, va oferi un program variat de la primele ore ale dimineții până seara târziu, incluzând peste 350 de ritualuri străvechi, infuzii și experiențe unice cu plante. Aceste activități sunt incluse în tariful de acces și vor oferi vizitatorilor o gamă largă de opțiuni, cum ar fi Aufguss-uri speciale, infuzii cu plante proaspete, ritualuri hammam și șamanice, yoga în saună, sesiuni ghidate de meditație, ședințe de scrub, badstu norvegian (saună cu temperaturi contrastante rece/cald), ritualuri de purificare cu fum și multe altele.

Therme București devine un hub internațional pentru erboriști, specialiști și iubitori ai experiențelor pe bază de plante vindecătoare. Festivalul reunește peste 45 de maeștri erboriști internaționali din țări precum Belgia, Canada, Cehia, Coreea de Sud, Danemarca, Estonia, Elveția, Germania, Italia, Japonia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Slovenia, SUA, Ucraina și România.

Toate activitățile și experiențele din cadrul festivalului au fost atent alese de Cosmin Cîrîc, Directorul Wellness la Therme București, în colaborare cu experți internaționali. Cosmin Cîrîc, unul dintre cei mai respectați experți în wellness la nivel global, este un promotor al ritualurilor Aufguss în România și creatorul celui mai mare festival de saune din Europa de Est: Sauna Fest.

Herbarium Expo aduce puterea naturii în cele mai bune produse din ingrediente naturale şi workshopuri de la peste 20 de expozanţi

Herbarium Expo 2024, parte a Festivalului Herbarium de la Therme București, oferă vizitatorilor șansa de a explora și testa cele mai bune produse inspirate din natură. Timp de șase zile, între 17-19 mai și 24-26 mai, vizitatorii sunt invitați pe terasa Elysium pentru a descoperi o gamă largă de produse cosmetice, de frumusețe și îngrijire realizate din ingrediente naturale.

Această ediție a expoziției reunește peste 20 de expozanți autohtoni și internaționali, care vor prezenta produse variind de la uleiuri esențiale, săpunuri naturale, săruri de baie, cosmetice naturale și produse de înfrumusețare pe bază de plante, până la siropuri din plante, suplimente naturale pe bază de miere, parfumuri din ingrediente naturale, produse pe bază de lavandă, smoothie-uri, ceaiuri, infuzii și multe altele.

Printre expozanții prezenți se numără atât branduri cunoscute, cât și producători locali în ascensiune, precum Aimée Boutique, Apiland, Aromen, Deplin, Doda Natural, Dr. Biener GmbH, Fares, Farmec, Fleurane, Herbagen, Înmiresmat, Iz de Poveste, Matca Naturals, Nuca Organic, Panseea, Republica BIO, Roha Silva, Savonia, Techir, TrioVerde și Vivasan.

Herbarium Expo este o ocazie unică pentru vizitatori de a experimenta și de a se bucura de produsele naturale și de înaltă calitate oferite de expozanți, evidențiind diversitatea și bogăția ingredientelor naturale în contextul industriei de îngrijire și frumusețe.