Solutii

STRABAG lansează platforma „Work on Progress” pentru neutralitatea climatică până în 2040

3
min
13/6/2024

Compania de construcții STRABAG își prezintă strategia de sustenabilitate și inovație pentru reducerea emisiilor de carbon și adoptarea de soluții ecologice prin platforma „Work on Progress”, cu obiectivul de a atinge neutralitatea climatică până în 2040

STRABAG este o companie majoră de construcții din Europa, activă de 30 de ani și în România. Prin platforma "Work On Progress", STRABAG prezintă proiectele sale esențiale pentru atingerea neutralității climatice până în 2040.

Cu sectorul construcțiilor responsabil pentru 38% din emisiile globale de CO₂, compania își asumă o poziție de lider în reducerea acestora. Platforma "Work on Progress" lansată în România subliniază angajamentul companiei de a deveni neutră din punct de vedere climatic pe întregul lanț valoric până în 2040, transformându-se într-unul dintre cele mai inovatoare și sustenabile grupuri de construcții din Europa.

Compania se angajează să reducă emisiile de carbon în toate activitățile, de la birouri la șantiere. Obiectivele lor sunt:

- Emisii neutre în toate locațiile administrative până în 2025.

- Proiecte de construcții neutre din punct de vedere climatic până în 2030.

- Construcții neutre din punct de vedere climatic în exploatare până în 2035.

- Neutralitate climatică totală pe întregul lanț valoric până în 2040.