Stiri

Marea Caiagizare pe lacul Snagov: un succes al comunității

1
min
27/6/2024

Weekend-ul trecut, Marea Caiagizare, organizată împreună cu echipa de la Kayak Champions, a ajuns pe lacul Snagov. În cadrul evenimentului, cei 35 de voluntari au colectat 20 de saci de deșeuri, incluzând PET-uri, sticle, găleți, un scaun și o lădiță de plastic de pe luciul și malurile lacului.

Lacul Snagov, situat la doar 30 km de București, se află în aria Rezervației Naturale Snagov și Aria Naturală Protejată Lacul Snagov. Voluntarii au avut ocazia să admire frumoșii nuferi albi, Nymphaea alba, și să învețe despre diverse specii de păsări locale, precum chirighițele cu obraz alb, lotușii, stârcii cenușii, stârcii de noapte și stârcii galbeni, toate observate în habitatul lor natural.

”Am fost onorați să avem alături de noi doi sportivi paralimpici, a căror prezență a fost o sursă de inspirație și motivație pentru toți participanții. Mulțumim tuturor voluntarilor pentru efortul și energia pozitivă aduse în această acțiune! De asemenea, mulțumim Complexul Sportiv Național Nicolae Navasart pentru sprijinul acordat” au transmis organizatorii.